Vi söker en erfaren CNC-operatör

Arbetet innebär att programmera, ställa, rigga och köra kuggfräs. Vi ser gärna att du har teknisk utbildning, gärna i kombination med några års erfarenhet av att arbeta och programmera kuggfräsmaskiner.

Har du erfarenhet av LIEBHERR LC 282 samt LC 300 är detta en fördel.

Din bakgrund

Vi söker dig som har någon form av industriell eller teknisk yrkesutbildning eller har arbetat inom industrin i ett par år, gärna som maskinoperatör. Som person är du en god lagspelare, nyfiken med en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Är du även noggrann, ansvarsfull och full med energi så är detta ett jobb för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en god representant för företaget. Utöver detta har du en god samarbetsförmåga och du värdesätter en god relation med kollegor.

Viktigt för tjänsten är:

  • Relevant utbildning eller yrkeserfarenhet.
  • Truckkort
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Om SWEDRIVE

Swedrive AB, som ingår i Dacke Industri AB, utvecklar och tillverkar snäckväxlar, skruvdomkrafter och specialväxlar för industrin. Förutom standardprodukter tillverkas en mängd olika kundanpassade och helt skräddarsydda lösningar. Företaget har ca 70 anställda och omsätter ca 200MSEK med god lönsamhet. Allt fler kunder väljer våra produkter och företaget är inne i en stark utvecklingsfas. Du erbjuds en tjänst i ett växande företag med en utpräglad framåt- och laganda. Ett jobb i högt tempo, där kvalitet, leverans och säkerhet är högsta prioritet. Swedrive erbjuder ljusa och nyrenoverade lokaler, och där vi är värnar om våra medarbetares yttre/- och inre arbetsmiljö och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö.

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Då är du kanske den vi söker, och vi ser fram emot att träffa dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta Fredrik Johansson på 0372-26551

Om tjänsten

Arbetstid: Dagtid i första hand men skiftgång kan förekomma på sikt.
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Swedrive, Lagan

Sista ansökningsdag 30 september 2023.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

*” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 5 MB.
Max filstorlek: 5 MB.