Konstruktör sökes

Som konstruktör på Swedrive utvecklar och konstruerar du produkter och tekniska lösningar i såväl kunddrivna som interna utvecklingsprojekt.

Du arbetar i ett team om fyra andra konstruktörer samt konstruktionschef. Du har ett tätt samarbete med framförallt sälj- och produktionsavdelningen. Engagemanget i teamet är stort, servicenivån hög och samarbetet självklart. Vi är en lojal och hjälpsam medarbetarskara med ett stort ”Swedrive-hjärta”.

I rollen är du aktiv i det löpande förändringsarbetet och kommer med förslag om produktförbättringar i kvalitets- och lönsamhetssyfte. Tillsammans med testpersonal utför du produkttester och valideringar för att säkerställa produktkvaliteten. Du fungerar också som ett tekniskt stöd ut mot övriga funktioner i organisationen.

Konstruktionsarbetet sker i Solid Works och vi arbetar i affärssystemet Monitor G5.

Tjänsten är på heltid med placering i Lagan utanför Ljungby. Tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Vem är du som vi letar efter?

Vi söker dig med relevant teknisk eftergymnasial utbildning. Alternativt har du förvärvat motsvarade kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

Du har tidigare erfarenhet av konstruktionsarbete och god kunskap i konstruktionsteknik.

För att lyckas i rollen har du ett stort tekniskt intresse och vi förutsätter att du har goda kunskaper i 3D och ritningsprogram, t.ex. Solid Works eller Inventor. Vi ser det som en klar fördel om du har kunskaper även i produktionsteknik och FEM-beräkningar.

Meriterande är dessutom erfarenhet av:

  • Transmission (gärna kuggteknik)
  • Automations-/styr- och reglerteknik
  • Modularisering/produktutveckling

Du behärskar såväl svenska som engelske både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, engagerad och kreativ. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och tror på idén att åstadkomma saker tillsammans. Du trivs i en arbetsmiljö där du får ta stort eget ansvar och där utveckling och förbättring står i centrum.

Vad erbjuder vi dig

På Swedrive är vi måna om att våra medarbetare ska må bra och ha en god balans i livet. För att underlätta livspusslet erbjuder vi bl.a. flextid. Du har också möjlighet att träna på vårt nyrenoverade gym och vi uppmuntrar till att använda våra fina personalcyklar. Som nyanställd får du en gedigen onboarding och vi satsar aktivt på vidareutbildning för att få arbeta och utvecklas med dig som medarbetare under lång tid. Vi erbjuder ljusa och renoverade lokaler och arbetar ständigt med att säkerställa en god arbetsmiljö. Vi har en aktiv personalklubb som gärna och ofta planerar roliga personalaktiviteter som sommarfest, glöggmingel och andra upptåg.

Frågor & ansökan

Swedrive har valt att samarbeta med Head Consulting Group i denna rekrytering och det är till dem du skickar din ansökan.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Gustavsson på telefonnummer 0738-31 62 00 eller maila till josefin.gustavsson@headconsulting.se

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut eftersom vi tillämpar löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här